5 dunne jacks voor als je er netjes uit wilt zien

5-light-timberland-jackets

Dunne jassen zijn van nature redelijk casual. Zo draag je bijvoorbeeld geen dunne jack over een net pak, dus betekent dit dat je dit soort van jassen meestal tijdens informele gelegenheden draagt. Het komt echter vaak genoeg voor dat je niet je meest formele outfit aanhebt, maar er toch netjes en stijlvol uit wilt zien. Wat dacht je van een meeting met klanten of tijdens een interview voor een relaxed maar toch professioneel bedrijf? Zelfs als je uit eten wilt in een leuk restaurant komt een stijlvolle dunne jas goed uit. Als je je garderobe wilt uitbreiden met een nette dunne jas, dan zetten we hier onze vijf meest populaire jacks op een rijtje die jou zullen helpen om stijlvol voor de dag te komen. 

 

Pratt Mountain 3-in-1 Car jas voor heren

Een Pratt 3-in-1 Car Jas is niet alleen voor zij die met die auto rijden. Je kan onze variant op de klassieke overjas voor heren even goed op de trein of naar kantoor dragen. Wat is er dan zo 3-in-1 aan onze Car jas? Aan de binnenkant zit een soort gilet. Deze draag je voor extra warmte, of je bergt hem op tijdens de warmere dagen. Tot slot draag je desgewenst alleen het giletje als je bescherming tegen de wind wilt. De Cordura® stof houdt de jas net en kreukvrij. Dankzij de verstelbare taille en mouwboorden past deze jas ook uitstekend bij jou. Je vindt hem ook in het lichtgrijs.

 

timberlan-pratt-mountain-coat

 

Klassieke trenchcoat voor dames 

Zie er elke dag op je best uit met onze klassieke trenchcoat. De jas heeft de ideale lengte om over een broekpak te dragen, maar je ziet er ook uitstekend uit tijdens een avondje uit met je vriendinnen. Met zes opvallende knopen en een afneembare capuchon maakt het eigenlijk niet uit of het regent of niet. De riem zorgt voor een nette uitstraling, ook als je de jas open draagt. Zoek je iets donkerders? Kies dan voor marineblauw.

 

Crocker Mountain M65 jack voor heren

Dit is de ideale jas als je er netjes uit wilt zien terwijl je veel buiten werkt. De M65 jas voor heren heeft een extra warme binnenlaag die je naar wens verwijdert als het warmer wordt. Deze jas is extra praktisch dankzij de vijf grote zakken aan de buitenkant en de verborgen binnenzak. De capuchon vouw je eenvoudig op in de kraag om er extra netjes uit te zien. De groene en gele varianten zien er misschien iets meer casual uit maar geven je nog steeds de strakke look die je zoekt.

 

Hix Bomberjack voor dames

Een populaire keuze voor een mix tussen netjes en casual is de Hix Mountain Bomberjack voor dames. Je ziet er direct cool uit, wat maar weer eens bewijst dat een jas zowel netjes en vrouwelijk kan zijn zonder aan enige swagger in te boeten. Eigenlijk is het heel simpel met deze bomberjack; je hebt een rits aan de voorzijde, twee zakken en een mouwzak met ritssluiting. In combinatie met de waterbestendige stof is dit alles wat je nodig hebt, het hele jaar door. De marineblauwe versie ziet er ook netjes uit.

 

timberland-hix-bomber-jacket

 

Stratham Harrington Jas voor heren

Met de Harrington krijg je een eindeloos coole jas die ook nog eens erg praktisch is. Deze jas zit lekker strak om je lichaam wat perfect is als je een shirt of sweater draagt. Je profiel komt het beste tot zijn recht als je jas dicht draagt, maar zelfs een open Harrington heeft een uitstekende pasvorm. Met een jas die zo lekker zit, is het moeilijk om deze niet naar elke gelegenheid te dragen. In beige is deze jas ook mooi strak en net.

 

Hou je haaks, jassendrager

Ben jij overtuigd? Met deze jassen meng je street style met een vleugje formaliteit. Omdat het Timberland jassen zijn, weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Welke is jouw favoriet?

 

timberland-harrington-jacket

Related Content