MOMENTEN OM TE DELEN: DE TIMBERLAND GIDS MET KERSTGESCHENKEN

 

Man and woman dressed in hats and jackets

 

Of het nu iets zoekt voor een partner, familielid of vriend, in het Timberland schoenen- en kleding gamma vind je vast het perfecte cadeau voor elk budget. Onze gids met kerstgeschenken geeft je dé inspiratie die je nodig hebt om dit jaar samen speciale momenten te beleven.

 

COMFORTABELE, DUURZAME EN WARME SCHOENEN

 

Zin om je geliefde te verwennen met een paar duurzame schoenen? Zoek niet verder.

 

Voor de mannen in je leven, zorgt ons assortiment laarzen ervoor dat zijn voeten lekker warm en droog blijven op een stijlvolle manier. Onze Icon 6-inch Premium boot geeft die klassieke Timberland-stijl met een stedelijk toets. Verkrijgbaar in bruin, geel, zwart, roest, beige, of je kunt zelfs je eigen stijl ontwerpen om ze echt speciaal te maken.

Voor dames die van elegante eenvoud houden, is onze Courmayeur Valley Chelsea boot de ideale keuze. Deze laars is verkrijgbaar in meerdere kleuren die bij elke garderobe passen. Keuze genoeg met onze Timberland laarzen met fleece of lamswollen voering. Bekijk onze Authentics Teddy Fleece boot of Chamonix Valley stijlen, perfect voor winterwandelingen. Voor een meer klassieke stijl biedt onze 6 Inch Lamswol Laars de klassieke Timberland-look, voor extra knusse voeten!

Kinderen en kleuters kunnen natuurlijk ook in Timberland-schoenen uitgedost worden! Onze Authentics 6-inch Faux Shearling Boots voor Juniors houden die kleine tenen lekker warm, terwijl onze Crib Bootie en Hoed sets geweldig zijn voor ouders die graag kleuren coördineren.

 

Timberland boots on snow

 

KIES VOOR KNUSSE LAAGJES MET HOODIES, JUMPERS & JASSEN

 

 

Deze kerst doe je iemand gegarandeerd plezier met comfortabele laagjes.

 

 

Voor modebewuste mannen is onze Scar Ridge collectie met Amerikaanse invloeden een perfecte keuze. Kies bijvoorbeeld uit een Snorkel Jas of een langere parka. Met DryVent ™ waterdichte technologie, die waterdamp langs de binnenkant afvoert en de regen buiten houdt, blijft hij droog, terwijl de luxe, katoenen stof en het eendendons voor een knusse pasvorm zorgen. Om het nog niet te hebben over die stijlvolle kap in nepbont! Een kleiner budget? Kies dan voor onze stijlvolle sweatshirts en hoodies om hem lekker warm de winter door te helpen.

Op zoek naar laagjes voor dames? Onze Short Goose Down Parka Jack of Quilted Goose Down Jas met ganzendons zorgt ervoor dat ze voorbereid is op alle outdoor avonturen die deze winter in petto heeft. Als ze liever iets lichters heeft voor het tussenseizoen, is de Lightweight Quilted Jas zeker een winnaar.

 

Five Timberland boots on display

 

HOEDEN EN SJAALS ALS EXTRA CADEAUTJES

 

Als je functionele, stijlvolle geschenken wilt kopen met een kleiner budget, zijn accessoires de ideale keuze.

 

 

We hebben een grote selectie aan heren mutsen en sjaals – al zeggen we het zelf! Onze gedurfde pom mutsen vormen een eigenzinnige toevoeging aan elke wintergarderobe. Onze Geruite Omkeerbare Sjaal  geeft wat extra textuur aan elke outfit en het klassieke patroon past overal bij. Als je gehaast bent of gewoon een bijpassende geschenkset wilt kopen, probeer dan onze Geschenkset met Ribbels en Strepen in het zwart, grijs of marineblauw. Dit zijn kwalitatieve, warme en stijlvolle geschenken die binnen een bescheiden budget passen of die ook kunnen worden gebruikt om de kerstsok te vullen.

Voor de dames zal onze collectie mutsen en sjaals niet teleurstellen. Favorieten zijn onder andere onze Sjaal met Kleurblokken, verkrijgbaar in wit of zwart, met een kenmerkende steek in IJslands acryl. We bieden ook een bijpassende pom muts aan om de look helemaal af te maken.

Met de feestdagen in het vooruitzicht is nu dus hét moment om je cadeautjes in orde te brengen en ingepakt te krijgen. Bekijk hier ons volledige assortiment.