WEER AAN HET WERK-GARDEROBE

 

 

Timberland Workwear

 

Na genoten te hebben van de zomerse warmte is het nu tijd je sandalen op te bergen en je zakelijke garderobe op te frissen. De temperatuur daalt, maar het nieuwe seizoen biedt kersverse mode voor zowel volwassenen als kinderen. Keer stijlvol terug op kantoor in zakelijke mode uit onze nieuwste collectie.

 

ONMISBARE BASICS IN JE GARDEROBE

 

Ga voor simpel en stijlvol met deze nieuwe zakelijke basics. Met het Suncook River Gingham Overhemd is ook je zakelijke outfit flatterend voor je figuur. Heb je alweer door de wekker heen geslapen? Bespaar kostbare tijd met een overhemd dat niet gestreken hoeft te worden nadat het uit de droger komt. Ga voor laagjes met het Williams River Vest van zachte katoen. Comfortabel en daardoor zeer geschikt voor de vrijdagmiddagborrel.

 

KLASSIEKE SCHOENEN MET EEN TWIST

 

Op zoek naar trendy schoeisel voor naar kantoor? Kijk niet verder dan onze Brook park Chukka - een echte aandachtstrekker op kantoor. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor gewiekste rebellen die hun verfijnde stijl graag een speels tintje geven. Een soberder stijl voor zakelijke omgevingen vind je met de Franklin Park Brogue, de perfecte aanvulling op een mooie zwarte broek en een wit overhemd - voor een onuitwisbare indruk in de vergaderzaal.

 

STIJLVOLLE ACCESSOIRES VOOR DE HERFST

 

Blijf stijlvol en ga aan het werk met deze prachtige blikvangers aan je arm. We hebben een nieuwe serie handtassen om je door die drukke dagen te helpen nu je weer aan het werk bent. Kies voor de Tilston Draagtas van runderleer, met vakken aan de binnen- en buitenzijde om alles mee te nemen wat je dagelijks nodig hebt. Gecombineerd met een gestreken wit overhemd en een skinny broek maak je de blits in de vergaderzaal. Modieuze elegantie vind je met de Cascades Falls Shopping Tas. De luxe lederen afwerking voegt net dat beetje extra glamour toe aan je werkdag.

 

EFFICIËNT EN ELEGANT SCHOEISEL

 

Je voeten hebben het overdag zwaar te verduren, dus wil je praktisch schoeisel dat je bij kan benen. Of je nu voor gemakkelijke, stijlvolle brogues of leuke, veelzijdige laarzen kiest, je zit altijd goed. Onze Ellis Street Brogues hebben een gedetailleerd, stijlvol vleugeltip detail en dempende zolen voor continue steun tijdens het drukke woon-werkverkeer. Met de Eleonor Street Enkellaars wordt de vrijdagmiddagborrel een stuk modieuzer. Pimp je zakelijke stijl met deze comfortabele, chique hakken, zodat je trots als een pauw het kantoor in kan paraderen.

 

STIJLVOLLE ACCESSOIRES

 

Geen enkele 'weer aan het werk'-outfit is compleet zonder de juiste accessoires voor een drukke dag. Neem de Tuckerman Slanke Aktetas elke dag met je mee naar kantoor om een goede indruk te maken op je cliënten. Dankzij de diepbruine tint en strakke details is deze premium leren koffer zowel stijlvol als veelzijdig.

 

VERKEN DE STEDELIJKE JUNGLE

 

Stuur je kinderen weer naar school met onze Flyroam High Top Sneaker, waarmee ze in het middelpunt van de belangstelling staan. Ontworpen voor stijlvolle stedelijke avonturen: hoge schoenen voor tieners met oog voor gave streetwear. Onze collectie schoenen en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen bevat voor iedereen wel iets. Bekijk onze volledige collectie hier.