ONTWERP JE EIGEN ICONISCHE TIMBERLAND SCHOENEN EN LAARZEN

 

Design your own Timberland boots and shoes

 

Als je er ooit van droomde om een super speciaal en persoonlijk tintje toe te voegen aan je Custom Timberland fold-down laarzen of je klassieke Custom Timberland 14-inch ontwerp aan te passen aan jouw laatste nieuwe look, dan is het nu zover. Je hoeft zelfs geen volleerde modeontwerper of beroemdheid te zijn om iets te laten personaliseren. 

 

Beroemde fans van het Timberland merk voegen al een tijdje hun eigen creatieve flair toe aan onze iconische ontwerpen. Poplegende Rihanna ging uit in een opvallend paar Custom Timberland Waterville laarzen, versierd met verfspatten en een handgeschilderd portret van reggae legende Bob Marley. Kampioen Formule 1 Lewis Hamilton schoot uit de mode-startblokken met zijn Custom Timberland 6-inch Premium laarzen waar een ontwerp van een geruite vlag op sierde. Het leverde hem in ieder geval heel wat bekijks op. Zelfs mini-supersterren voegen graag af en toe een persoonlijk tintje toe aan hun modieuze schoenen. North West, de super schattige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, werd gespot in een paar klassieke Custom Timberland Youth 6-inch Premium laarzen vol met kleurrijke tekeningen.

 

CREËER JOUW UNIEKE ONTWERP

 

Bij Timberland hebben we een online Design Your Own (DYO) personalisatie tool gemaakt. Leuk om mee te experimenteren en makkelijk in gebruik. Het leidt je door een aantal opties die je helpen om enkele van onze iconische schoenontwerpen aan te passen en ze helemaal uniek te maken door je eigen eigen statement af te geven.

Met deze innovatieve personalisatie service, kun je binnen enkele minuten je nieuwe gepersonaliseerde schoenen en laarzen ontwerpen, van Custom Timberland Nellie laarzen in baby roze en opvallende paarse Custom Timberland Classic 2-eye bootschoenen tot klassieke Timberland DYO Euro Hiker-schoenen met aangepast gekleurd stiksel of Timberland DYO 3-oog klassieke lug schoenen met een voering van opvallende oranje leer.

 

DE EERSTE STAP

 

Allereerst moet je een keuze maken voor de stijl van de laars of schoen waar je creatief mee aan de slag wilt. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, dan hebben we ter inspiratie enkele voorbeelden voor jou op de pagina Personalisatie gezet. Deze voorbeelden geven je ook een beter idee van wat mogelijk is in onze virtuele ontwerpstudio.

Hoewel wij je nu nog niet kunnen helpen met het creëren van ingewikkelde, handgeschilderde creaties zoals die van Rihanna, bieden we wel een caleidoscopische reeks lederkleuren aan waar je uit kunt kiezen. Begin met het bovenste deel van je laarzen of schoenen. Kleuropties variëren van klassiek zwart en bruin, tot helder maagdenpalm blauw en lekker fel fuchsia roze.

 

ONDERSCHEID JEZELF

 

Kies voor een volledig kleurblok of creëer contrast door verschillende lederkleuren te kiezen voor verschillende delen, bijvoorbeeld de tong en kragen. Ook kun je kiezen uit leer en nubuck voor de zijkanten, om een ​​voelbare textuur aan je schoen of laars toe te voegen en zo je ontwerp op te laten vallen. Het is zelfs mogelijk om een monogram op de hielen aan te brengen voor je eigen finishing touch!

 

VOEG KLEINE EXTRA’S TOE

 

Net als de metalen elementen op onze schoenen, is onze roestvrije hardware een ander iconisch kenmerk van onze schoenencollectie geworden. Je kunt kiezen uit glanzend messing, warme goudtonen en strak gepolijst zwart nikkel, afhankelijk van wat het beste past bij de kleuren van jouw keuze.

We hebben ook nog heel wat andere kleine extra’s toegevoegd, waarvan we denken dat je ze ook wel leuk zult vinden, inclusief verschillende kleuropties voor veters, stiksels, tussenzolen, zolen en voeringen.

 

KLAAR!

 

Na het voltooien van jouw creatie, duurt de levering 4-6 weken. Dit is gerekend vanaf het moment dat je je bestelling plaatst. Wanneer jouw Timberland schoenen of laarzen zijn aangekomen, zouden we het tof vinden als je ze aan de wereld toont! Plaats een foto op sociale media met hashtag #DYOTimberland en maak kans dat wij jouw creatie tonen op timberland.com en onze sociale kanalen.

Ga ervoor: heel veel plezier met het creëren en personaliseren van jouw Timberland schoenen of laarzen!

 

Ben je nieuwsgierig hoe andere Timberland klanten hun schoenen of laarzen een persoonlijk tintje hebben gegeven? Bezoek onze DYO Instagram-galerij.