WERK EN RELAX MET ONZE VEELZIJDIGE SCHOENEN

 

Timberland Multi Tasking Footwear

 

Er zijn stijlvolle schoenen en slordige schoenen, pantoffels voor een dagje binnen en boots voor een dagje uit. Voor al je andere activiteiten heb je nog die klassieke casual schoenen waar je echt niet zonder kan. Het ontwerpen van een schoen die zoveel aankan, er cool uitziet en goed aanvoelt, dat is echt de specialiteit van Timberland.

 

CityRoam en Berlin Park zijn de twee bestverkochte modellen die zowel op stijl als comfort scoren. Beiden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen zowat overal bij.

 

Comfortabele CityRoam

 

De collectie Timberland CityRoam voor heren combineert een ontspannen stadsstijl met de nieuwste AeroCore-technologie voor het absorberen van schokken en voor maximaal comfort. En dan is er het leer nog: zacht, duurzaam en gevoerd voor maximaal comfort. Kortom, je zal dol zijn op deze multitasker voor in de stad.

 

Of je nu naar je werk wandelt of een weekendje op pad gaat, de no-nonsense, stijlvolle CityRoam Sneakers kun je altijd aan. Hebben we al gezegd dat ze ook écht comfortabel zitten? Elk paar heeft schokdemping met hoge veerkracht voor een hele dag comfort. De duurzame Timberland AeroCore-zool met energiesysteem zorgt ervoor dat je comfortabel op pad kan. En de luxe, antiantimicrobiële Ortholite-inlegzolen zorgen ervoor dat je voeten langer droog en fris blijven. De CityRoam Chukka en de CityRoam Alpine Chukka trainers hebben extra vulling rond de enkels om goede ondersteuning te bieden tijdens je avonturen in de stad.

 

 

Streetstyle Berlin Park

 

Onze Berlin Park collectie is super veelzijdig, ziet er fantastisch uit en zit ook nog eens lekker. Wie wil dat nou niet? We hebben drie modellen gecreëerd waaruit je kan kiezen: slip-ons, sneakers en enkellaarsjes. Draag deze veelzijdige schoenen met jeans, of combineer met een rok of jurk om je look wat extra karakter te geven. Elk paar past moeiteloos bij elke outfit. Je kunt kiezen uit klassieke modellen voor naar je werk en naast het klassieke grijs en zwart bieden we ook een aantal opvallende kleuren. Keuze genoeg dus.

 

Fantastische kwaliteit en comfort vind je terug in elke slip-on en schoen met veters. Elk paar is met zorg ontworpen voor werk en ontspanning en dat kun je zien. We gebruiken alleen het zachtste leer van gecertificeerde leerlooierijen. Je kunt er zeker van zijn dat je nieuwe schoenen volgens de hoogste standaarden en op een milieubewuste manier zijn geproduceerd en afgewerkt. De schoenen worden standaard geleverd met Ortholite-inlegzolen met comfortschuim, net als onze CityRoam-collectie.