AMERICAN CRAFT

COLLECTIE

Met vaardigheid en passie handgemaakt in de U.S.A., belichaamt deze collectie generaties lang authentiek Amerikaans vakmanschap in de schoenmakerij. Laarzen en schoenen die met trots, passie en Amerikaanse know-how zijn vervaardigd, hier geïnterpreteerd door Vincenzo Pintimalli, Pietro Sedda, Phonz & San Marco en gezien door de lens van Cesare Cicardini. Ontdek deze beperkte uitgave.

MOC TOE BOOT

GESTYLED DOOR ONZE PHONZ EN SAN MARCO

Phonz en San Marco zijn de oprichters van Anvil Motociclette, dat naast een werkplaats ook een sterk en duidelijk gedefinieerd concept dat is uitgegroeid tot een levensstijl.De invloed van de jaren zeventig en hun geboortestreek Emilia hebben een inspirerende rol gespeeld in de oprichting van Anvil. Anvil is de schakel tussen een eenvoudige, spontane en een complexe, excentrieke en gevarieerde wereld. Beide werelden zie je terug in alles wat Anvil doet.
SHOP DE COLLECTIE >

8-INCH BOOT

GESTYLED DOOR ONZE VINCENZO PINTIMALLI

Vincenzo Pintimalli, oftewel @Felpastyle, is een van de meest gefotografeerde stijliconen die je tegenkomt in tijdschriften en blogs over de hele wereld. Zijn verfijnde stijl heeft hij geïnspireerd op Japan, met militaire invloeden en een passie voor denim. Zijn stijl varieert van werkkleding tot outfits met een eleganter uitstraling, altijd met een onmiskenbaar vleugje liefde voor vintage.
SHOP DE COLLECTIE >

CHUKKA BOOT

GESTYLED DOOR ONZE PIETRO SEDDA

Pietro Sedda woont en werkt in Milaan en is een van de meest bekende tattoeëerders van Italië. In zijn eigen studio The Saint Mariner heeft hij - in de unieke stijl van zijn boeken en objecten - een zeer bijzondere iconografie gecreëerd die bestaat uit legendarische walvissen en zeelieden. Hij is nu een van de populairste tattoëerders ter wereld.
SHOP DE COLLECTIE >
MADE
IN USA
VIBRAM SOLE
HAND MADE
PREMIUM LEATHER