Timberland BE Home
Winkelwagen

Europese streetstyle: de beste influencers

2024-04-10

Timberland Influencer Street Style

Timberland Influencers FW 2018

Met een knipoog naar het verleden en de blik op de toekomst, bekijkt Timberland het erfgoed van het merk tijdens een reis door Europa met het #TimberlandCollective. Ontdek de iconische stukken en de nieuwe stijlen uit de Herfst/Winter 2018-collectie van Timberland.

Jetset in Parijs met...

@Dariamalygina

Daria Malygina maakte de catwalks van Parijs onveilig voordat ze aan haar muziekcarrière begon. Ze staat nu aan de top van de club-scène in haar geboorteland Rusland en in de rest van de wereld.

"Ik ben een grote fan van vintage winkels en markten en ik breng daar veel tijd in door”, zegt ze.

Dol op deze look: Dankzij de jeans en dit licht, klassieke en gewatteerd jasje blijft Daria lekker warm tijdens onze shoot. Haar look is compleet met enkellaarsjes uit onze London Square Collectie.

@andresaraiva

Voordat hij begon aan zijn succesvolle carrière als gerespecteerd hotelier en ondernemer in het nachtleven, kon je André Saraiva op de straten van Parijs vinden als graffitikunstenaar.

"Ik hou van Parijs omdat het de stad van de liefde en ook meteen mijn eerste liefde is. Ik hou van New York omdat alles altijd verandert en vol energie zit”, vertelt hij.

Dol op deze look: Volledig in het zwart en klaar voor de stad, André draagt ​​denim en leer. Onze bruine CityRoam Alpine Chukka maken zijn look af.

Timberland Influencers FW 2018

Timberland Influencers FW 2018

Ontdek Amsterdam met…

Benedetta Porcaroli @bennipi

De Italiaanse actrice Benedetta Porcaroli werd ontdekt in haar geboortestad Rome. Haar carrière combineert glamoureuze fotoshoots met evenementen waar de rode loper ligt uitgerold.

Ze zegt: "Mijn eerste keer op de rode loper was spannend en leuk, maar ik voelde me een beetje beschaamd. Toen kreeg ik deze tip: "Voel je als Beyoncé en glimlach!"

Dol op deze look: Benedetta houdt haar outfit cool en comfortabel met klassieke blauwe jeans, losse jumper en klassieke boots uit ons Timberland Berlin Park collectie.

@juhanisarglep

Juhani reist de wereld rond en neemt zijn passie voor fotografie met zich mee. Als hij niet aan het verkennen is, creëert hij muziekvideo's en modefilms.

Ik zal altijd terugkeren naar Amsterdam, Tokio en Los Angeles. Deze steden inspireren me en doen me goed voelen”, zegt hij.

Dol op deze look: Juhani bewijst dat de meest klassieke Timberland-items altijd in de mode blijven. Hij fotografeerde een landschap in één van onze klassieke heren hoodies en een paar van onze iconische 6-inch heren boots.

Timberland Influencers FW 2018

Timberland Influencers FW 2018

Ontspan in Berlijn...

@sarahharris

Sarah Harris reist de mode achterna voor Vogue en woont de catwalks bij van de beste internationale modeontwerpers in New York, Londen, Milaan en Parijs.

"Stijl gaat bij mij om comfort en zelfverzekerdheid. Het gaat erom dat je je goed voelt in wat je draagt en dan straal je vanzelf zelfvertrouwen uit", vertelt ze.

Dol op deze look: Sarah gaat voor nonchalant streetchic in een oversized regenjas en luchtige Kiri Up Sneakers.

@ricardopozzoli

Ondernemer Riccardo Pozzoli uit Los Angeles is mede-oprichter van modeblog The Blonde Salad.

Hij zegt: "Milaan heeft een grote rol in mijn leven gespeeld omdat de stad lange tijd mijn thuisbasis was en mijn modecarrière daar begonnen is."

Dol op deze look: Ricardo verkent het beste van Berlijn in onze Scar Ridge jas met contrasterende voering in de capuchon en met een paar laarzen van Timberland uit het 45-jarig jubileum (binnenkort verkrijgbaar!).

Timberland Influencers FW 2018

Timberland Influencers FW 2018