Timberland BE Home
Winkelwagen

Nieuwjaarsvoornemens: Timberland Inspiratie

2024-04-10

NIEUWJAARSVOORNEMENS: INSPIRATIE VAN TIMBERLAND

Woman looking at sunset on rooftop

Het einde van 2018 is hét moment om het oude achter je te laten en plaats te maken voor iets nieuws. Zet het nieuwe jaar op de juiste manier in met enkele goede voornemens op de Timberland manier.

Je kent het wel. Op oudejaarsavond heeft de klok amper twaalf uur geslagen voordat de gesprekken over goede voornemens beginnen. Maar vind je het soms ook niet moeilijk om je er aan te houden?

Als het gaat over je kledingkeuze, helpt Timberland om je voornemens in de mode voor het nieuwe jaar eenvoudig te houden. Met onze zorgvuldig ontworpen collectie van kleding en iconische laarzen en schoenen, voelt elke make-over van je garderobe even rustgevend aan als een wandeling in het park of een ontspannen dagje in de stad. Sterker nog, deze resoluties komen voort uit duurzaamheid en hebben gevoel voor avontuur.

Investeer in stijl

Met de extravaganties van de feestperiode in het achterhoofd, is het nieuwe jaar hét moment om bewust niet te veel uit te geven. Natuurlijk is het altijd heerlijk om je garderobe aan te vullen, maar winkel met beleid. Onze belangrijkste stijltip voor 2019 is zelfbeheersing. Probeer niet te veel uit te geven aan snelle mode, maar kies in plaats daarvan voor kwalitatieve items. Zo verzamel je minder spullen en krijg je meer basisstukken die je volgend jaar kerst weer kunt dragen.

Onze Elements Pack Special Edition laarzen zijn de perfecte investering op de lange termijn voor het gloednieuwe jaar. Deze laarzen komen in beperkte oplage en zijn geïnspireerd door de natuurelementen – kies uit Vuur, Water, Lucht, Aarde en het mysterieuze vijfde element. Elk paar ziet er niet enkel moeiteloos stijlvol uit, maar is ook gemaakt van gecertificeerd leder van de beste kwaliteit. Een kleurrijk statement voor het nieuwe jaar, beschikbaar in een caleidoscoop van kleuren.

Maak kennis met je toekomstige favoriete schoenen.

Verken zoveel mogelijk nieuwe plekken

Droom je van je volgende stedelijke avontuur? Misschien verlang je naar een meer afgelegen locatie? We raden je aan om in het nieuwe jaar ontdekkingsreizen bovenaan je agenda te zetten. Nieuwe culturen en talen ontdekken kan de deur openen naar kansen waar je nooit eerder aan had gedacht. Als je moeite hebt om uit je eigen stad te geraken, probeer dan een plek te vinden waar je nog niet eerder bent geweest om je stadsbeeld op een nieuwe manier te ontdekken.

Investeer in een comfortabele, functionele outfit en maak van de stad je nieuwe sportschool. Met terugkaatsende demping en een lichtgewicht zool, is ons Aerocore assortiment gemaakt voor stadswandelingen. Op zoek naar de perfecte schoenen die je helpen om die kilometers over het asfalt af te leggen? Dit is het ideale paar.

Kies voor milieuvriendelijke mode

Maak meer mode keuzes die ook goed zijn voor de planeet. Bij Timberland gaat milieuvriendelijke duurzaamheid ons aan het hart bij alles wat we doen. Daarom maken we na 10 jaar nog steeds onze Earthkeepers laarzen. Elk paar is liefdevol vervaardigd met zoveel mogelijk gerecyclede materialen die we kunnen verwerken in het proces.

Recycle en doneer

Groene keuzes kun je ook tijdens de kerstperiode maken. Zet je inspanningen dus gewoon voort in het nieuwe jaar.

Of je nu je schoenen en kleding gewoon beu bent of hebt versleten, vergeet ze niet te recyclen. Het recyclen van oude kledingstukken was nog nooit zo eenvoudig, met afleverpunten bij lokale recyclagecentra en supermarkten in het hele land.

We staan echt helemaal achter het elimineren van textielafval hier bij Timberland. Je kan ons Second Chance schema gebruiken en je gedragen schoenen afgeven aan een deelnemende Timberland winkel of outlet in heel Europa. Het maakt ons niet uit in welke staat of van welk merk ze zijn. Vervolgens worden ze naar Traid gestuurd, een liefdadigheidsinstelling die het weggooien van kleding tegengaat. Het zou kunnen dat je schoenen een tweede kans krijgen in een liefdadigheidswinkel, afhankelijk van de conditie, kwaliteit en stijl.

Gelukkig Nieuwjaar. Vergeet dus die zweterige gymlessen en hardcore diëten en zet in de plaats daarvan je beste voetje op modegebied voor. Als je eenmaal bent voorzien van de onmisbare Timberland items van dit seizoen, ben je klaar om erop uit te trekken en je laatste look te delen met de hashtag #TimberlandCollective. Haast je. We kijken ernaar uit om je looks te zien.