START HTML CONTENTS HERE [ DO NOT TOUCH THE ABOVE COMPONENTS ]

CELEBRATE THE ICONS

WITH THE COMMUNITY OF UNSPLASH

In samenwerking met Unsplash ontwikkelde Timberland 'Celebrate the Icons', de allereerste door de gemeenschap gecreëerde campagne ooit.​ Het concept Celebrating Boots zet een wereldwijd beeld neer van het merk rond de iconische boot, met gebruik van diversiteit, inclusiviteit en internationaal perspectief. Fotografen uit alle hoeken van de wereld kunnen hun persoonlijke visie op Timberland-boots ventileren en het universele DNA van het merk vieren. In het gezamenlijke project van Unsplash en Timberland wordt meer duidelijk over het London Square en over de speciale oplage Yellow Boots, ontworpen ter ere van het 45-jarig jubileum.

We nemen snel contact met je op...
Vergeet niet je inbox te checken voor jouw eigen unieke promotiecode voor 10% korting op je volgende online bestelling
Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.
Sorry het e-mailadres bestaat al.

London Square

Vier de 45ste verjaardag met Timberland schoenen en kom meer te weten over de Celebrate the Icons collectie voor dames en heren laarzen. Ontdek waar Timberland voor bekend staat: uitzonderlijk vakmanschap, comfort en duurzaamheid.​ De London Square, Courmayeur, Chamonix Valley en de speciale editie voor de 45ste verjaardag, Yellow Boot, zijn premium leren schoenen die gebruik maken van de laatste technologie om een uitstekende kwaliteit te garanderen.

LONDON SQUARE 6-INCH BOOT BORDEAUXROOD

De kleuren van de schoenen uit de London Square-serie passen precies bij de herfstbladeren op de straten van de stad.

LONDON SQUARE 6-INCH BOOT ZWART

Een 6-inch damesboot met veters die je outfit wat lef geeft met een jaren 90-stijl zool, alpiene veterdetails en tweekleurige veters.

LONDON SQUARE CHELSEA ZWART

Probeer eens Chelsea-damesboot die net even anders is. Een leren rand, metalen details op het hiellipje en stretch inzetstukken aan de zijkant

The Iconic 6-inch
45th Anniversary Boot

Dit jaar viert Timberland zijn 45e verjaardag met een speciale oplage van onze iconische 6 inch-boot met een exclusieve, nieuwe saffierkleurige kraag en schoentong met een speciale print, ter gelegenheid van onze 45e verjaardag. Deze producten zijn binnenkort verkrijgbaar. ​

We nemen snel contact met je op...
Vergeet niet je inbox te checken voor jouw eigen unieke promotiecode voor 10% korting op je volgende online bestelling
Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.
Sorry het e-mailadres bestaat al.

START PAGE JAVASCRIPT CONTROLLER BELOW [ DO NOT TOUCH THE BELOW COMPONENTS ]