Onze helden zijn een gemeenschap van “CHANGEMAKERS” mensen met een open geest over verschillende generaties, MENSEN DIE HUN TALENTEN WIJDEN aan het maken van een verschil, geëngageerd om samen een betere toekomst te scheppen voor het milieu en de mensen die erin leven. We zullen deze verandering leiden met acties en daden, niet alleen woorden.

PLANT
THE
CHANGE

Wij planten 50 miljoen bomen in vijf jaar.

Global Tree Planting Project

ONTMOET ONZE HELDEN

  • TIMOTHEE

  • ALICE

  • MARJAN

  • WILSON

  • INNA

  • JORN

TIMOTHEE BOITOUZET

Timothée is een Franse architect, bioloog, ondernemer en natuurbeschermer. Hij is ook de oprichter van Woodoo, een revolutionaire technologie die hoogperformante, geavanceerde materialen maakt uit elk soort hout.

TIMOTHEE

Uitvinder van duurzame,
doorschijnende materialen
uit hout

Shop nu

ALICE AEDY

Alice maakt op een heroïsche manier indruk door middel van dramatische werken die de effecten van klimaatverandering laten zien op enkele van de meest afgelegen plekken op aarde. Ze is gevestigd in Londen en is een documentaire fotograaf, filmmaker en activist met een focus op sociale kwesties, waaronder de omgeving.

ALICE

Fotojournalist
en activist voor
een groenere wereld

SHOP THE LOOK

MARJAN VAN AUBEL

Marjan maakt impact met haar ontwerp van uiterst energiezuinige alledaagse voorwerpen, zoals tafels en lampen die in staat zijn om energie uit de zon op te slaan.

MARJAN

Solar cel
ontwerper
voor een betere wereld

SHOP THE LOOK

WILSON ORYEMA

WILSON VERDEDIGT DE PLANEET IN DE VERSCHILLENDE FUNCTIES DIE HIJ BEKLEEDT. HIJ WOONT IN LONDEN, NEEMT HET OP VOOR DE NATUUR ALS SCHRIJVER, KUNSTENAAR, MODEL, ACTIVIST EN DUURZAAMHEIDSCOACH. ZIJN FOCUS LIGT OP HET GEBRUIK VAN VUILNIS ALS EEN VISUEEL COMMENTAAR OP DE GEVAREN VAN ONZE TOENEMENDE AFVALGEWOONTEN.

WILSON

KUNSTENAAR
EN OVERTUIGD
MILIEUACTIVIST

SHOP DE LOOK

INNA MODJA

ZE IS EEN VOORTREKKER VOOR HET PROJECT THE GREAT GREEN WALL, EEN GEDURFD INITIATIEF OM MILJOENEN BOMEN OVER DE HELE BREEDTE VAN AFRIKA TE PLANTEN OM KLIMAATVERANDERING, DROOGTE EN HONGERSNOOD TE BESTRIJDEN.

INNA

EEN MUZIKANT,
EEN ACTIVIST,
EEN VOORBEELD.

SHOP DE LOOK

JORN WEMMENHOVE

HIJ IS DE MEDE-OPRICHTER VAN HUMANKIND, HET AGENTSCHAP VOOR STEDELIJKE VERANDERING, DAT WANDELEN, FIETSEN EN CONTACTEN LEGGEN BEVORDERT. BOVENDIEN WIL HET OOK MEER GROENE RUIMTEN VOOR MENSEN CREËREN.

JORN

PIONIER IN HET
HUMANISEREN
VAN
STEDEN.

SHOP DE LOOK

KOOP MILIEUBEWUSTE PRODUCTEN