Onze helden zijn een gemeenschap van “CHANGEMAKERS” mensen met een open geest over verschillende generaties, MENSEN DIE HUN TALENTEN WIJDEN aan het maken van een verschil, geëngageerd om samen een betere toekomst te scheppen voor het milieu en de mensen die erin leven. We zullen deze verandering leiden met acties en daden, niet alleen woorden.

PLANT
THE
CHANGE

Wij planten 50 miljoen bomen in vijf jaar.

Global Tree Planting Project

ONTMOET ONZE HELDEN

  • WILSON

  • INNA

  • JORN

WILSON ORYEMA

WILSON VERDEDIGT DE PLANEET IN DE VERSCHILLENDE FUNCTIES DIE HIJ BEKLEEDT. HIJ WOONT IN LONDEN, NEEMT HET OP VOOR DE NATUUR ALS SCHRIJVER, KUNSTENAAR, MODEL, ACTIVIST EN DUURZAAMHEIDSCOACH. ZIJN FOCUS LIGT OP HET GEBRUIK VAN VUILNIS ALS EEN VISUEEL COMMENTAAR OP DE GEVAREN VAN ONZE TOENEMENDE AFVALGEWOONTEN.

WILSON

KUNSTENAAR
EN OVERTUIGD
MILIEUACTIVIST

SHOP DE LOOK

INNA MODJA

ZE IS EEN VOORTREKKER VOOR HET PROJECT THE GREAT GREEN WALL, EEN GEDURFD INITIATIEF OM MILJOENEN BOMEN OVER DE HELE BREEDTE VAN AFRIKA TE PLANTEN OM KLIMAATVERANDERING, DROOGTE EN HONGERSNOOD TE BESTRIJDEN.

INNA

EEN MUZIKANT,
EEN ACTIVIST,
EEN VOORBEELD.

SHOP DE LOOK

JORN WEMMENHOVE

HIJ IS DE MEDE-OPRICHTER VAN HUMANKIND, HET AGENTSCHAP VOOR STEDELIJKE VERANDERING, DAT WANDELEN, FIETSEN EN CONTACTEN LEGGEN BEVORDERT. BOVENDIEN WIL HET OOK MEER GROENE RUIMTEN VOOR MENSEN CREËREN.

JORN

PIONIER IN HET
HUMANISEREN
VAN
STEDEN.

SHOP DE LOOK

KOOP MILIEUBEWUSTE PRODUCTEN